Info


LonelyRock Climbing and Highline. Eveniment de escaladă și highline la Piatra Singuratică organizat din nou

Între 15-18 august după un an de pauză va fi organizat din nou Evenimentul de Escaladă și Highline LonelyRock la Piatra Singuratică în județul Harghita. În acest an evenimentul este organizat de două asociații, Outdoor Dreams Association și Maki Climbing.

La fața locului cățărătorii avansați se pot înscrie și la un concurs de escaladă, premiera acestuia fiind ținut în ultima zi, duminică. Evenimentul oferă o provocare și pentru practicanții de highline, deoarece la fel ca și în anii trecuți, și în anul acesta va fi amplasat una dintre cele mai înalte highline-uri din țară (60 m).

Pe lângă aceste programe, care vizează promovarea experienței de alpinism si excursii montane, și începătorii în aceste sporturi au posibilitatea de a se iniția în escaladă, iar cei interesați pot participa la ture montane ghidate pe Vf. Ecem și Vf. Hășmașul Mare.

O culoare aparte a evenimentului este dat de programele aferente, așadar experiența cățăratului este completată de yoga, proiecții de film, silent party, slackline (60 cm) și jam session. Iubitorii de muzică și nu numai sunt așteptați să se alăture la acest program cu orice instrument adus de acasă.

Evenimentul totodată consideră important conștientizarea ecologică, astfel organizatorii cer participanților să aibă la ei o farfurie, tacâmuri, sticlă, pahar, festivalul fiind un eveniment „zero waste”, la care nu se furnizează echipament de unică folosință de nici un fel.


Înscrierea și cumpărarea biletelor se poate face pe pagina lonelyrock.ro după următoarele categorii:

Bilet săptămânal cu cortul (biletul conține: 3 nopți de campare cu cortul, câte o masă pe 16-17 august și tombolă): 130 RON.

Bilet săptămânal în cabană (biletul conține: 3 nopți în cabană în camere cu priciuri sau paturi, câte o masă pe 16-17 august și tombolă): 170 RON

Bilet de 1 zi (se poate achiziționa doar pentru 16-17 august, conține dreptul de participare la programele zilei respective și o noapte de campare în cort): 80 RON

În cazul înscrierii online se poate comanda și tricoul evenimentului : 40 RON


Biletele se pot achiziționa și la locul evenimentului, însă organizatorii nu au posibilitatea de a caza la cabană participanții neînregistrați anterior. În cazul achiziționării biletului la locul evenimentului, prețurile vor fi:

Bilet săptămânal cu cortul (biletul conține: 3 nopți de campare cu cortul, câte o masă pe 16-17
august): 160 RON

Bilet de 1 zi (se poate achiziționa doar pentru 16-17 august, conține dreptul de participare la programele zilei respective și o noapte de campare în cort): 110 RON


Organizatorii așteaptă toți participanții cu mult drag. Participarea la program sau camparea în zona cabanei este posibilă doar cu brățara oferită de organizatori la validarea înscrierii.

Prețul biletelor conține și:

  • intrarea liberă în Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș
  • echipamentul necesar pt. highline și slackline
  • echipament de escaladă pentru începători (espadrile, ham, cască, traseu amenajat pentru cățărare toprope, o persoană care asigură cățărătorul)
  • echipament de escaladă pentru avansați (coardă)
  • dreptul de a participa la toate programele evenimentului cât și la programele aferente: ture, yoga, proiecție film, slackline, highline, boulder
  • căștile pentru silent party

Organizatorii își rezerva dreptul de a introduce modificari în programul și regulamentul evenimentului.


Cum pot achiziționa bilete?

Pe pagina lonelyrock.ro accesând punctul de meniu Bilete ajungeți pe o interfață unde găsiți
informații despre comerciant, descrierea comenzii, suma autorizată. Apasând butonul Continuă completați rubricile (adresă e-mail, număr de telefon, detaliile livrării, detaliile de
plată) apoi datele cardului dumneavoastră. Prin butonul Autorizarea plății finalizați
tranzacția.


Modalitati de plată.


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.


Metode de plată.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele LonelyRock 2019.


Informații de primire a biletului.

Biletul cumpărat este validat la fața locului cu codul primit prin e-mailul de validare a plății.


Anularea tranzactiei / Restituirea tranzactiei

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.


Conditiile de retur.

Pana la data de 13.08.2019 aveti dreptul de a anula/storna biletul.


Returnare biletului.

Pentru returnarea biletului, restituirea sumei platite va rog sa ne contactati prin info@lonelyrock.ro sau prin Tel : 00 40 (740) 889 538.